Valborg.

Publicerat 2012-04-30 kl. 16:42:02 i Allmänt

Taggar inför kvällen. Precis fixat knasiga naglar så nu väntar jag på att dom ska torka så jag kan sätta igång och städa lite. Sen kommer nog Tilda hit snart och gör sig iordning :}

Vid sju blir det grillning med massa finingar. Sen ser vi vart kvällen leder. Kommer nog bli riktigt bra!


{cards}

Publicerat 2012-04-26 kl. 16:26:39 i Allmänt

Känner att min blogg endast handlar om min praktik men ja det är väl typ det jag gör nuförtiden. Börjar åldras i förväg snart tror jag. Får nog börja välja bort lite saker fram över tror jag så jag får lite fritid igen.

Nu ska jag snart lämna fina Mac:en iaf och ta mig till stan en sväng. Äta något med mandis med tror jag.
Sen dansen och sova hos min fina mamma :}

Har förresten fått info för arbetsprover till ett universitet jag har sökt så det pillar jag med just nu :3

Slänger in en bild på min fina mössa bara för att det är så nära nu!


pink tree.

Publicerat 2012-04-25 kl. 12:52:45 i Allmänt
sitter på praktiken. helt tomt är det, bara jag och radion just nu, jag tog tidig lunch så jag kunde äta med mattias och karin så nu är resten iväg.
förmiddagen har bestått av att jag själv har suttit och kladdat i illustrator tills jag fick min första riktigt uppgift. wihooooo.
så nu gäller det att göra bra ifrån sig.
karin utbrast förskräckt förut "Ester du ser helt förstörd ut!?" jaha tacktack, jag vet själv att jag stressar lite för mycket och ser ut som skit varje dag. men skitkul att få det bekräftat. haha söt är du karin!
ja dax att ta tag i saker nu då. lite research och sen är jag igång. taggar balträning gör jag med!


infographics

Publicerat 2012-04-23 kl. 15:51:06 i Allmänt
Fick som sagt lite uppgifter som de har haft på Grafisk Kommunikation programmet på Linköpings Universitet. Så dagen har spenderats med att fixa med det. den här är en av alla saker jag har pillat med. lite konstig och så men yppert roligt.
håller tummarna på att jag får sluta snart så jag kan sätta mig på bussen mot Åtvid. Då funderar jag på om det blir en solning och sedan handling och plugg. det får nog vara det jag hinner med idag.

Utlåst...

Publicerat 2012-04-19 kl. 22:30:30 i Allmänt

Smart tjej glömde nycklarna i lägenheten imorse och glömmer sen bort att påminna pojkvännen om det, så när jag ringer tio i tio så är han ju inte hemma och utanför står jag... Lyckades tillslut ta mig in i lägenhetshuset, tack gode gud! Så nu sitter jag och fryser rumpan av mig och väntar på min kära sambo så han kan komma och öppna. Svettig och ofräsch tjej behöver en dusch efter hårdträningen på dansen och sen behöver hon lite sömn med på det....

Lika hektiskt som vanligt imorgon, underbart ♡


Praktik, balklänning och dans. ♡

Publicerat 2012-04-19 kl. 10:22:49 i Allmänt

Mitt schema den här veckan tar död på mig. Fullt upp varje dag.

Igår var det bolagsstämma på skolan för alla Uf företag, blev tillslut riktigt nöjd med vår redovisning. Så himla skönt att det snart är över.

Sen mötte jag upp Erik så åkte vi hem och sov en stund innan det var dags för balträning. Med några djupa andetag tog jag mig faktiskt igenom den.
Men att dansa bal får mig ändå på bra humör nästan hela tiden.

Sen var det bara att handla, laga mat och äta innan jag däckade i sängen.

Nu sitter jag på praktiken, fick massor med roliga uppgifter men min dator har inga program än sålänge så jag får nöja mig med research för stunden.

Efter jobbet ska jag möta upp Filippa så hon kan sy upp min klänning. Och efter det blir det massa dans. Har missat två gånger så kommer ha noll koll...

Aja nu tillbaka till jobbet ♡


dagens ester.

Publicerat 2012-04-15 kl. 13:00:32 i Allmäntdagens ester.

Publicerat 2012-04-15 kl. 13:00:32 i AllmäntEdit.

Publicerat 2012-04-14 kl. 17:37:13 i Allmänt
jag råkar vara bästa bloggaren i blogg.se's historia, konstigt att jag inte har fått vara med på startsidan någon gång, jag som uppdaterar så bra och intressant...
nu över till det seriösa i mitt liv.
Igår:
Mysdag med min fina pojke, kramkalas och plugg fick det bli. lite fet mat i överum med grabbarna innan jag tog mig till åtvid för att mysa vidare med mina fina. underbara skratt åt linnéas otroliga liv, hästar och annat tokigt.
Sedan blev det seriöst prat med mina närmsta ♥ fina tjejerna vet alltid vad de ska säga. tur att jag har dem, skönt att veta att de alltid finns där för mig.
Sen slocknade jag med trass i sängen (ja extremt töntigt att jag har en nalle i min säng men han är så fin så han får sova bredvid mig ändå♥)
Idag:
garderoben är utrensad, rummet snart färdigstädat och lakanbyte sker snart, underbart :3
efter allt det där så möter jag upp fia och matilda vid affären så blir det tacos och minispa hela kvällen. måste börja ta hand om mig lite mer, äckliga naglar, oplockade ögonbryn och ja gud vet vad. bättring ester svensson.
förresten så tänkte jag ta med min kamera till fia ikväll eftersom den har fått kommit ur dammet idag. så nu är batteriet laddat och jag behöver lite roliga bilder tror jag!
nej nu ska det städas klart för vid halv sju ska jag befinna mig utanför huset för att bli upphämtad.
strong girl.

 


Nästa: medborgarplatsen

Publicerat 2012-04-10 kl. 11:24:59 i Allmänt

Sitter på tunnelbanan mot medborgarplatsen. Idag blir det shopping som även gårdagen bestod av, kan informera er om att jag har införskaffat mig inte bara en utan två studentklänningar, fråga mig inte varför... Igår blev det även mys på vapiano, mycket gott.
Åker hem redan ikväll för ellenpellen ska ändå jobba.


RSS 2.0