Två veckor kvar!

Publicerat 2012-05-25 kl. 14:40:31 i Allmänt

Sitter och helt ärligt steker mig själv i solen. Sjukt varmt men ändå underbart, hade betygsnack i två ämnen imorse och kammade hem två MVG, weeeii. Sen häng i solen med fina tjejer innan jag hade studentmöte och sedan tog bussen hem. Nu är det snart dags för sista balträningen. Nervös tjej. Imorgon smäller det!
Men nu är det dags att plocka ihop mina grejer och gå bortåt!


Världens bästa pojkvän ♡

Publicerat 2012-05-15 kl. 22:56:58 i Allmänt

Precis lagt på luren efter att ha pratat med en otroligt glad kille. Pojken min har nämligen lyckats vinna Sveriges bästa tjänst tillsammans med sina vänner.
Världens kap har jag gjort förstår ni, släpper inte den killen i första taget!

Nu borde en trött tjej sova lite för att orka med morgondagen då ska jag pussa sönder Erik och dansa lite bal med honom och innan det bjuder kag på blåbärspaj till min fina praktikplats. Underbar dag!
Puss alla fina ♡


Shopping och sm

Publicerat 2012-05-14 kl. 22:10:34 i Allmänt

Hej världen, sitter i bilen påväg hem. Helgen har nämligen spenderats i Stockholm hos min fina syster.

Myste massor med fina kusiner i lördags, hejade fram åff till ett poäng, underbart!
I söndags blev det shopping med Ellen som sedan byttes mot mamma, då blev det hungergames och vapiano.
Idag fortsatte vi på spåret med shopping. Och nej jag har inte kvar några pengar....
Men massa fint blev det, får se om jag orkar ta nått kort på det.

Vi avslutade resan med att störa pojkvännen med massa pussar i deras monter på Uf mässan. Håller tummarna för grabbarna att de går vidare så jag får se dem på livestreaming från galan imorgonkväll.

Nu är det sovdags direkt när jag kommer hem.


work in progress

Publicerat 2012-05-11 kl. 14:58:09 i Allmänt
Kladdar lite i illustrator, idag fick det först bli massa grejer till studentmiddagen och nu efter lunch så fick det bli lite alice herbts, var längesen jag försökte mig på att måla riktiga människor i illustrator. håller dock på att strypa mig själv för att jag valde en bild med den där klänningen, hemsk att måla...
men vi fortsätter och ser vart det leder. hatar att måla ansikten så funderar på att skippa det och slänga in lite mer skuggor istället.
inte klar på långa vägar än iaf.
Nu tror jag att jag smiter ifrån praktiken snart och möter upp fina tjejer på en glass innan jag först tar en sväng på stan innan det blir studentskiva med klassen.
imorgon kör vi stockholm så det ryker, hejar lite på åff först och sedan blir det mys med ellen och jesper hela helgen.  och lite med min fina mone med!

staypositive

Publicerat 2012-05-06 kl. 14:31:56 i Allmänt


think green

Publicerat 2012-05-04 kl. 13:32:47 i Allmänt
Snart är praktiken slut för den här veckan. Dom andra är och köper glass men jag ska åka om en halvtimme så fick hoppa över det idag.
hade förresten en väldigt bra valborg med mina fina vänner. och väldigt skönt med lite ledigt!
Nu blir det dans innan jag tar fredag på riktigt, får se vad det blir, lite tjejmys kanske? Sen blir det en lugn helg som avslutas med att kolla på dansuppvisning i linköping hade jag tänkt. och på måndag ska våra fina barn ha sin dansuppvisning på kulturhuset, klockan sju så kom och kolla på dem!
Dagens praktik har lett till dessa två övningar. himla kul att lära sig lite nytt i illustrator.

RSS 2.0