Diamantbröllop

Publicerat 2012-03-25 kl. 12:54:28 i Allmänt

Grattis i efterskott på diamantbröllopsdagen mormor och morfar.
Blev släktträff i Uppsala igår med alla vilda småttingar. Ester tar på sig jobbet som lekledare och smutsar ner sig i lekparken. Alltid mysigt. Efter det var det självklart kortspel som gällde.

Nu sitter jag på bussen mot åtvid efter fyra timmar med buss från Uppsala. Tog emot att gå upp halv åtta(enligt huvudet halv sju) men det gick.
Nu ska jag hem en sväng och njuta av vädret innan jag går iväg till jobbet och kollar hur många hurtiga människor som tar sig från solen in i gymmet.


Publicerat 2012-03-22 kl. 23:12:25 i Allmänt
sitter hemma hos pappsen utan honom.. haha med mig har jag pojkvännen istället. efter aerobicen så fick det bli plugg och våfflor här i huset och nu har det kollats på lite Big Brother. tror det börjar bli dags för sängen så jag orkar med en morgondag också. ska planera allt som kan kommas på inför mitt slutprojekt så jag kan fixa det till nästa vecka. håller tummarna för att det ska bli bra.
fina kusinbarnen som jag äntligen får träffa igen på lördag ♥

Aerobic dags.

Publicerat 2012-03-22 kl. 16:19:33 i Allmänt

Duktig tjej stannade kvar i skolan tre timmar efter att jag slutade och lyckades iaf komma igång med den himla engelska uppsatsen så nu ska den bli klar.

Igår var det jobb på schemat, första gången jag jobbat ensam och det gick galant enligt mig iaf, kassan stämde exakt så då var jag nöjd.

Nu sitter jag på tåget hem, dansen är inställd ikväll så då passar jag på att köra aerobic istället. Himla kul. Sen funderar jag på om middagen ska bli våfflor ikväll kanske. Sånt som märks. Nu försvinner snart min täckning så bäst jag sparar det här.


Lite buss&jobb&så.

Publicerat 2012-03-19 kl. 12:53:00 i Allmänt

Sitter på bussen mot åtvid nu efter en tidig dag i skolan. Hade studentkommitté möte nyss och åh vad bra studentveckan kommer bli. Helt extas är jag.
Nu ska jag hem och plugga undan lite innan det blir lite jobb i receptionen på hälsofabriken ikväll.

Här kommer några bilder på en lycklig Ester.


Teenager post.

Publicerat 2012-03-15 kl. 12:03:31 i Allmänt

.


Torsdag 15 mars.

Publicerat 2012-03-15 kl. 10:21:04 i Allmänt

Sämsta tjejen på uppdateringar. Min natt var riktigt seg sov knappt något, tur att jag hade min grabb att krama på mesta av tiden iaf. Sen upp och hoppa för att gå iväg till skolan, snodde en mysig tröja eftersom det var himla kallt idag.
Nu är det engelska c som gäller, panik skriver lite diskussion och funderar på vad det kan finnas för tunn engelska bok att läsa.

Ikväll är det dans igen himla happi, innan dess är det hård plugg och lite annat konstigt.


Fotbollsdags.

Publicerat 2012-03-04 kl. 13:15:28 i Allmänt

Sitter i bilen utanför nått klubbhus och väntar på att grabbarna ska byta om.
De har nämligen första träningsmatchen idag i Västervik så jag följde med för att heja, härligt bakis och trötta verkar de va men vad gör det!

Igår var det tjejmiddag som gällde , trerätters och massa konstigt snack med ösgötsk dialekt. Tack tjejer för bästa kvällen och för finispaketen.

När jag sedan diskat undan allt så kom Erik och hämtade mig så åkte vi och var fylletaxi i Västervik. Mysigt.

Men snart blir det nog en liten promenad innan fotbollen i fina solen.

Bjuder på några instagram bilder sålänge.


ung cancer "Det är okej att känna"

Publicerat 2012-03-02 kl. 22:37:55 i Allmänt
satt och kollade runt på vad mitt slutprojekt skulle vara i medieproduktion, vill göra något som berör men vet inte vad. hittade ung cancers kampanjfilmer och åh så fina de är. har redan sett dem men nu satte jag mig verkligen och tog in allt de säger. åh vad starka och fina människor.

the majority says ♥

Publicerat 2012-03-02 kl. 22:24:39 i Allmänt
städar rummet och diggar rejält till the majority says, tack lovisa för att du gav den underbara låten ett band ♥
men ja roligare än så är inte min fredagskväll, men kändes som det behövdes en lugn slappkväll hemma efter dagen. hoppas på att jag kan tvinga hit erik för att sova med mig men sånt vet man aldrig..
nej nu ska jag fortsätta digga till 114 och städa. Yeeeiiihh.¨
lite sommar snart va ♥


RSS 2.0