prom 2012

Publicerat 2012-01-26 kl. 10:06:28 i Allmänt
igår var det dags för första balträningen. äntligen, dock så hade min partner fullt upp på annat håll så jag fick dansa med elin istället eftersom hennes partner med var ute och sprang. Men åh så roligt det var. hoppa runt och dansa polka och dans. helt klart en bra avslutning på dagen. Så nu längtar jag bara mer till balen, kommer bli himla roligt.

men nu ska jag göra iordning mig lite innan jag springer bort till lovisan för att fixa lite hemsida.


Därdu mandis!

Publicerat 2012-01-24 kl. 10:09:14 i Allmänt

MQs rea. ❤


Skidresa skulle sitta fint nu.

Publicerat 2012-01-22 kl. 01:33:08 i Allmänt

Vill köpa skidjacka och åka upp till fjällen. Mysa i backarna och dricka varm choklad. Så himla underbart det skulle vara.
Kollade runt på junkyard och hittade dessa godingar.


Bussåk.

Publicerat 2012-01-21 kl. 15:02:14 i Allmänt

Sitter just nu på bussen in mot stan. Blir mys hos mamma ikväll.

Gårdagen inleddes med filmning med ett gäng konstiga flickor och pojke, våran film kommer bli lite speciell tror jag....
Sen var det iaf dags för mig att sticka iväg till Industri communications för att ha möte om en möjlig praktikplats och den gick jag därifrån med. Happitjej.

Sen mötte jag upp Mandi och vi gjorde knäppa grejer. Myste med henne och damerna Westin, scrapbooking och långpromenad. Fick besök av fina grabbar som drack te och åt chips. Fin kväll som avslutades bredvid den bästa.

Nu lämnade grabben mig för plugg och skogsarbete så jag dejtar mamsen ikväll istället.


Mina fina.

Publicerat 2012-01-19 kl. 23:24:37 i Allmänt


Det flygande spagettimonstret.

Publicerat 2012-01-18 kl. 10:37:57 i Allmänt

Läser om religionen det flygande spagettimonstret på religionen och hittar på egna. Väldigt lärorikt.
Sen blir det mat och Uf innan jag och mandis intar gymmet. Fin dag.


Mysigt.

Publicerat 2012-01-17 kl. 20:17:33 i Allmänt

Just det en blogg hade jag ju visst.
Aja. Myser och så med mandis och fian. Nu blir det handboll oså lite glass sen med, fick fina klänningen nu med iih.


surtjej&så.

Publicerat 2012-01-12 kl. 23:38:24 i Allmänt
glad för att första avsnittet från one tree hill säsong nio är igång. det är ju ett plus. sen får man höra andra grejer då är det inte jättekul längre. trodde faktiskt jag var mer uppskattad än så. tycker man något om mig så kan man faktiskt säga det till mig bara så ni vet. det krävs fler än en person för att höra av sig. glöm inte det.

tur att jag har min mandisyster och min pojkvän iaf. dom är bäst. inga tvivel.
imorgon var visst lektionerna inställda så då tar jag lite ledigt och inleder med sovmorgon hos mamma, så blir det lunch med henne sedan åtvid. hade varit trevligt med en utgång eller något i helgen men blev plötsligt inte så sugen på det längre.. får nog spendera den med att fira fina mamma något i helgen.
Nu tror jag faktiskt sista delen har lyckats laddas av oth så jag kan kolla klart så ska inte slösa bort mer tid på att få utbrott i min blogg.
finaste tjockis.

Stockholm och prins Carl Philip

Publicerat 2012-01-08 kl. 23:00:34 i Allmänt

Hemkommen från Stockholm nu. Extremt mysig helg med systern+pojkvän oså min grabb.
Först hamburgare, film och godis i Alvik i fredags och i lördags körde vi en sväng på stan, middag på ciaociao med självaste prins Carl Philip som bordsgranne. Det är så det ska vara. Kan informera om att även fint folk kan äta pizza med händerna på restaurang så ät så mycket ni vill med händerna gott folk.
Idag stod sova tidigt på schemat men all prat runt solsemester med brudarna och lite bloggfixande till pojkvännens mamma har tagit upp min kväll så blev visst inte så tidigt.
Imorgon blir det skola, gymmet, tjejmys och sen kanske pojkvänsmys?
Trevligt blir det iaf.


Just nu.

Publicerat 2012-01-05 kl. 16:41:56 i Allmänt

Sitter och fryser i överums sporthall medans grabbarna och Alicia spelar fotboll. Saknar det lite faktiskt men har ingen fotbollsutstyrsel på mig så bänken får duga bra.
Har myst i kolsebo och imorgon får jag se om det blir en sväng till sthlm och om jag får med mig min grabb kanske.
Borde ha gjort mer Uf under lovet men har inte orkat. Ska väl köra ett race i helgen så nått är gjort iaf.
Nu ska jag frysa vidare.


my 2011.

Publicerat 2012-01-03 kl. 01:17:08 i Allmänt
2011 har varit ett underbart år. men jag förstår inte hur det har kunnat gå så fort. massor saker har hänt, både bra och dåliga. men sammanfattningsvis har det varit perfekt. summerar året med bilder från mina favorit stunder iår.
nu är klockan visst massor... men här är ett litet urval av bilder från året. mys med pojkvän och familj, med bästa vännerna och på resor både till göteborg och london. fint.

graffiti.

Publicerat 2012-01-03 kl. 00:15:30 i Allmänt
fotade familjen skarin i jönköping för några veckor sen. knäppisar som pratar på varje bild. fina är ni. hittade lite frän graffiti iaf, ville få med det lite smått sådär. Vågar dock inte lägga in något av familjekorten för det kanske inte blir uppskattat av alla.


Äventyr på sandelius.

Publicerat 2012-01-02 kl. 22:05:33 i Allmänt

Myser hos fina lillasyster med tildus och meja. Kollar på tecknat. Vilket party.
Tog en långpromenad förut fastnade hos den städande personalen på sandelius. Fick en chokladboll och så pang så låg jag på golvet med tre personer över mig.
Hade tydligen fått för mig att svimma lite snabbt där. Förstår att folk är förvirrade när dom svimmar för jag fattade noll när jag vaknade.
Aja en upplevelse rikare ja. Har ett svullet ögonbryn som inte har hunnit bli så rött än iaf men hörde att det visst blir blåtira om det inte börjar rodna på ett tag. Himla fint tror jag det kan bli.
Nu ska jag mysa vidare. Puss.


New years eve.

Publicerat 2012-01-01 kl. 14:26:26 i Allmänt

Mysig nyårsafton till en börjar men tolvslaget blev inte riktigt som tänkt och inte efter det heller kanske , lyckades efter långt tid ta mig till sofian och slumrade in på morgonkvisten med mina underbara tjejer. Ni är bäst, Fina är ni. Ett extra stort tack till anna, elin, jonte och hägge som drog ihop en riktigt fin middag. finisar.

Ikväll var det tydligen bio med mamma och syster så nu ska jag duscha lite snabbt så jag hinner.


RSS 2.0