"Mo,mo,mo,mo,mo,mo morgonfrilla!"

Publicerat 2011-09-18 kl. 15:01:17 i Allmänt
I fredags var det dags för Klara Gymnasiums årliga innebandy turnering. Utklädnad och sånt fint. Normala klassen bestämde sig för morgonmänniskor/bakishäng och drog på sig morgonrocken med morgonfrisyr plus lite kajalkladd under ögonen.
och bra, det var vi, tog oss med våra(allas förutom mina) musklertog vi oss till semifinal där vinnarna av hela turneringen slog ut oss. aja duktig klass.

igår blev det mat med pappa och co på Gula Huset och sen bio med fina mamma, Jag saknar dig fick det bli... har helt seriöst aldrig gråtigt så mycket till en film, börjar nästan gråta nu när jag tänker tillbaka på den. åh så fin den är. 


"Lovely little ladybug sent from heaven above please watch over my garden and fill it up with love."

Publicerat 2011-09-18 kl. 14:51:40 i Allmänt


"Sleepless nights"

Publicerat 2011-09-15 kl. 23:08:59 i Allmänt

Ligger i min säng hemma hos mamma och är trött som attan. ska försöka sova så jag orkar med tuff innebandyturnering imorgonl´. ska krossa dom andra lagen totalt!

har slängt ihop fantastiskt goda muffins som vi frossade i oss nyss men nu ska jag sova.


"Dance is the hidden language of the soul."

Publicerat 2011-09-14 kl. 16:53:55 i Allmänt
lediga dagen onsdag blev en rejält tidig morgon hade fått byta körlektionstid med en annan tjej så idag började min dubbellektion klockan åtta noll noll, bara att ta sju bussen.

När jag kom hem så tog jag det lite lugnt innan jag tog med mig datorn ner till Hälsofabriken för att träna lite bliss i två timmar, gick sådär, har träningsvärk i hela kroppen så var rätt seg.
finns fortfarande platser kvar förresten så är du mellan 9-15 år så är det bara att ringa och anmäla sig!

Nu har jag bara tagit det lugnt med datorn i knät och 90210 igång. får se om pojkvännen hör av sig nått eller om det blir en ensam kväll.


"Hurtig bulle gillar nike."

Publicerat 2011-09-11 kl. 17:40:04 i Allmänt
Ja jag är medveten om särskrivningen, blir lite roligare så. efter att ha tryckt i mig massor med mat hos farmor och farfar så tog jag tag i dansen och shakade loss lite i mitt rum, lite av det sitter men det blir mer träning i veckan.
Nu ska jag bort till mitt hjärta så ska vi kolla på SommarSpelen sen ikväll. verkar himla underhållande.

"Just to be is a blessing. Just to live is holy."

Publicerat 2011-09-09 kl. 15:32:23 i Allmänt
Jajaj sportbh bild och så men ber er inte att kolla på kroppen utan på hur underbart fint det skulle sitta med en tatuering just där, går lätt att dölja och allt sånt. skulle vara perfekt. tog dock bara en text nu ska försöka hitta den perfekta innan jag någon gång bestämmer mig. jaja ingnorera allt förutom "tatueringen."

 "The world is divided into two kinds of people: those who have tattoos, and those who are afraid of people with tattoos."

Publicerat 2011-09-08 kl. 19:47:42 i Allmänt
oh så fint det är med tatuering på revbenet, dör lite när jag ser det. är det något jag vill ha så är det nog en fin tatuering just där. men det får bli någon gång när jag tror att jag lyckas utstå smärtan. haha när nu det blir...


"Remember tonight, for it is the beginning of always."

Publicerat 2011-09-07 kl. 14:53:42 i Allmänt
lediga onsdagen. sov hos hjärtat mitt men sover man där är det inte sovmorgon som gäller så låg och myste i soffan hela förmiddagen innan jag tog mig hemåt för att plugga historia, tråkväder och så ute. blev lite nudlar och godis till pluggandet, sitter och klurar på ett uf namn med men där kommer jag ingenstans, ska bort en sväng till erik innan jag tar mig in till stan så jag kan träna ikväll. ♥


RSS 2.0