mys med syster och så.

Publicerat 2011-11-23 kl. 22:06:00 i Allmänt
spenderade kvällen med lillasyster, mobilspel och bebispussande fick det bli. Nu har jag slagit mig ner i pojkvännens soffa så nu är det bara han som saknas sen är min kväll komplett.
imorgon kommer mamma hem, ih så bra. saknat fina mamma. så tänkte hämta upp henne på stationen när hon kommer eftersom jag har hennes bil.
Nu ska jag kika på tv tills mitt hjärta kommer hit ♥
covent garden, London


"Girl look at that body, I work out."

Publicerat 2011-11-20 kl. 10:53:22 i Allmänt
vet inte om man ska säga att den är bra eller bara vidrig, men killarna är ju rätt klockrena.

körkort och sånt...

Publicerat 2011-11-15 kl. 19:48:39 i Allmänt
sitter i eriks soffa och njuter av lukten av mat. idag står han för maten för att fira att jag fick körkort. Ja ni läste rätt, ett körkort kammade jag hem.
Så tog bilen och hämtade upp Tildus så vi kunda åka vidare ner till mandis och mysa lite och nu sitter jag här och fixar det sista på affärsplanen.
ikväll kanske jag äntligen får se filmen. det återstår att se.
jaja pusspuss. naea bilder skippar vi nog idag...

hjärta.

Publicerat 2011-11-13 kl. 23:25:23 i Allmänt

Update2: trass är nu upphittad och i tryggt förvar. Haha han låg visst nertryckt mellan sängkanten och väggen...
Nu: sova.


"I love my mother as the trees love water and sunshine - she helps me grow, prosper, and reach great heights."

Publicerat 2011-11-13 kl. 23:07:40 i Allmänt
mamma får stå för sista bilden för ikväll. nu är det dags att sova för imorgon är det psykologi som gäller tidigt. sen lite UF och efter det bilkörning med pappa. dans och grejer med och kanske en filmkväll med mitt hjärta eftersom jag är så himla sugen på att se en speciell film.

förresten så åker min älskade mamma till SriLanka på tisdag kommer halvt dö av saknad. men hon är inte borta allt för länge iaf.


update. Trass är ännu inte hittade, hittar jag inte honom så blir det en väldigt ensam natt...


♣Det man inte får äta smakar alltid mycket godare♣

Publicerat 2011-11-13 kl. 22:49:46 i Allmänt

gullepojken som smygäter av sin glass när inte mamma ser.

"You can't hurry love."

Publicerat 2011-11-13 kl. 22:46:40 i Allmänt

världens finaste kusinbarn

"The silent sound of loneliness wants to follow me to bed."

Publicerat 2011-11-13 kl. 21:55:54 i Allmänt
myser i sängen... ensam.
firade pappa med godmat idag och efter det har jag suttit med vår affärsplan för att försöka få den till något värt att visa. sen blev det lite "Water for Elephants" åh så mysig film, jag vill också ha en elefant.
¨

nu sitter jag här med mitt varma vatten, tända ljus och datorn och deppar över att pojken min sover ute på landet så jag får sova själv. känner bara inte för det idag. ska leta upp min nalle Trass som erik har gömt någonstans så får jag krama på honom lite.

hittade lite bilder från morfars fest som jag borde redigera så det får det nog bli innan jag ska sova. har ni tur så kommer dom upp ikväll.


ni får en liten bild på världens bästa katt med.


"Body and spirit are twins: God only knows which is which."

Publicerat 2011-11-07 kl. 22:18:50 i Allmänt
tänkte skriva en liten snabbis om någon som betyder väldigt mycket för mig.
min fina tvilling från en annan mamma.
man har ju hört talas om att det finns kopior av oss själva någonstans i världen. men det är ju knappast många som någon gång får möta på denna person.
så vem trodde att när jag flyttade till lilla byn åtvidaberg och min mammas nyfunna kompis hade en dotter som fick bli min nyfunna vän att hon skulle vara min själstvilling.
då förstod vi inte riktigt hur lika vi faktiskt är.


dansa, det började vi båda med. ta över efter min kära storasyster, det gjorde vi.  jag tror det var då man började märka likheterna väldigt extremt.
vi dyker upp i likadana kläder utan att ha pratat med varandra, vi avslutar varandras meningar, använder oss av likadana uttryck. nånting konstigt är det med oss. saken blir inte bättre av att vi båda är blonda (ja både i och utanpå kroppen) grönbrunagula ögon, runda kinderna och allt det där. kan inte ens räkna gångerna jag har fått frågan om du är min syster på mina fingrar. men tro mig det finns inget negativt med den frågan. jag älskar den. för bättre lillasyster/tvillingsyster går inte att hitta.


din familj känns som min egen. varför knacka på er dörr när jag bara kan stampa in och skrika hallå, då känner man sig som hemma.

men fina lillasyster. tänk på att jag alltid finns för dig, du betyder allt. mig förlorar du aldrig. du kommer förbi det här du känner nu. det är jobbigt, men jag lovar du klarar det. med min hjälp och alla andra fina. du vet att jag älskar dig.
världens finaste lillasyster/tvilling ♥


Balklänningar oså...

Publicerat 2011-11-06 kl. 20:12:33 i Allmänt

Bara för att Amanda tjatar så kände jag att jag var tvungen att uppdatera lite. Mitt lov har iaf varit super, testat balklänningar med mina fina, myst och arbetat tillsammans med min man och partat lite.
Helt bäst alltså.

Här kommer lite fina balklänningsbilder och så en random på det med. Puss.


RSS 2.0